Tuulilasien kalibroinnit luotettavasti Tuulilasiveljiltä Espoosta

Ota yhteyttä

Useissa nykyaikaisissa tuulilaseissa on ajojärjestelmiä tukeva kamera, jolle on tehtävä kalibrointi tuulilasin vaihdon yhteydessä. Tuulilasiveljet Espoossa on kokenut tuulilasien kameroiden kalibroija, joka tekee työt huolellisesti ja tehokkaasti.

Oikein tehty tuulilasin kalibrointi lisää ajoneuvon ajomukavuutta ja vaikuttaa sen turvallisuuteen merkittävästi. Ota yhteyttä ja kysy lisää kalibrointipalveluistamme!

Kalibrointi lisää käyttömukavuutta

Tuulilasin vaihdon yhteydessä tuulilasikamera tulee kalibroida uudelleen. Kalibrointi takaa, että ajoneuvosi tuulilasiin yhteydessä olevat järjestelmät toimivat asianmukaisesti. Tämän vuoksi kalibrointi on tärkeää teetättää osaavalla ammattilaisella. 


Tuulilasiveljet Oy:llä kokeneet ammattilaiset kalibroivat tuulilasikameran huolellisesti ja ammattitaidolla. Kalibrointi on useimmiten nopea, alle tunnin kestävä toimenpide, mutta tarvittavat työt kartoitetaan aina ajoneuvosta ja sen varustelusta riippuen.

Kalibrointi takaa ajoneuvon turvallisen käytön

Kun auton tuulilasi vaihdetaan uuteen, siihen yhteydessä olevat ajoneuvon käyttöjärjestelmät tulee kalibroida uudelleen. Tuulilasin kamera ja sensorit ovat usein yhteydessä kuljettajaa avustaviin järjestelmiin, kuten kaistanvahtiin, mukautuvaan vakionopeudensäätimeen, tuulilasinäyttöihin ja hätäjarrutusjärjestelmään.

Kaikki nämä varustelut lisäävät ajoturvallisuutta, joten niiden asianmukainen kalibrointi on tärkeää. Uusi tuulilasi on kalibroitava vastaamaan järjestelmien vaatimia asetuksia. 


Mikäli sinulla on tuulilasillesi lasivakuutus ja vaurioituminen vaatii lasin vaihtoa, kalibrointi kuuluu vakuutuksen kattamiin huoltotoimenpiteisiin. Kaikki lasivauriot eivät kuitenkaan vaadi tuulilasin vaihtoa, jolloin kalibrointia ei tarvita. Tuulilasiveljet Oy korjaa myös pienemmät lasivauriot käden käänteessä. 

Tuulilasien korjausten ja asennusten moniosaaja

Tuulilasiveljet on tuulilasien korjausten ja asennusten moniosaaja. Meillä on pitkä kokemus alalta, mikä takaa töiden tehokkaan ja laadukkaan toteutuksen. Tarjoamme asiakkaillemme myös edulliset ja kilpailukykyiset hinnat. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, me autamme kaikissa kysymyksissä mielellämme!