Vakuutusyhtiöiden hyväksymät tuulilasien asennukset Tuulilasiveljiltä Espoosta

Ota yhteyttä

Nykypäivänä moniin ajoneuvovakuutuksiin kuuluu osana myös tuulilasivakuutus. Tällöin vakuutuksesi korvaa tuulilasin korjauksen tai vaihdon uuteen vaurion sattuessa.

Tuulilasiveljet Oy Espoossa on useimpien vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasien asennuksiin erikoistunut liike. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset tuulilasien kokenutta korjaajaa!

Lasivakuutus korvaa monet vauriot

Uusissa ajoneuvoissa tuulilasit ovat usein isoja ja ohuita, jolloin vaurioita syntyy helposti. Ajoneuvovakuutuksiin on nykyään mahdollista valita erilaisia lasiturvia, jotka korvaavat joko tuulilasin korjauksen tai vaihdon jopa kokonaan uuteen tuulilasiin. 


Tuulilasivakuutuksen hyödyntäminen ei myöskään tavallisten vaurioiden kohdalla vaikuta vakuutuksesi bonuksiin, joten se kannattaa mahdollisuuksien mukaan hyödyntää. Tuulilasiveljet Oy Espoosta palvelee sinua, mikäli tarvitset vakuutusyhtiösi hyväksymää tuulilasin asentajaa. Kattaviin palveluihimme kuuluvat ajoneuvon kuin ajoneuvon tuulilasin korjaus ja asennus

Vakuutusyhtiöiden kokenut yhteistyökumppani

Tuulilasin vaurioituessa ajoneuvon lasivakuutus on usein apuna. Me Tuulilasiveljet Oy:llä autamme sinua hoitamaan vakuutuksen oikeanlaisen hyödyntämisen. On hyvä esimerkiksi huomata, että tuulilasin vaurioista ei usein tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta.

Ottamalla meihin yhteyttä saat neuvot, miten toimia vaurioituneen lasin ja vakuutuksesi kanssa. Hoidamme puolestasi myös tarvittavan yhteydenpidon vakuutusyhtiön kanssa. Tuulilasiveljien ammattilaiset ovat mielellään apunasi ja neuvovat vauriotilanteissa. Olemme kokeneita tuulilasin korjaajia ja vakuutusyhtiöiden vakiintunut yhteistyökumppani.

Alan ammattilainen apunasi

Vaurioitunut tuulilasi voi haitata ajomukavuutta ja -turvallisuutta merkittävästi. Oli turvanasi sitten tuulilasivakuutus tai ei, Tuulilasiveljet Espoosta on apunasi lasivaurioiden sattuessa. Tärkeintä on tuoda vaurioitunut tuulilasi ammattilaisen tarkastettavaksi mahdollisimman pian vaurion syntymisen jälkeen, jolloin pystytään helpommin estämään esimerkiksi halkeamien leviäminen laajemmalle alueelle. 


Tuulilasiveljet palvelee Espoossa Espoontiellä. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.