Tuulilasin korjaus ja asennus ammattitaidolla Espoosta

Ota yhteyttä

Espoossa sijaitseva Tuulilasiveljet Oy korjaa ja asentaa tuulilasit ajoneuvoon kuin ajoneuvoon ammattitaidolla. Meiltä onnistuu niin vaurioituneen tuulilasin vaihto kuin korjauskin. Oli kyseessä sitten ajoa haittaava kiveniskemä tai tuulilasin naarmu, voit kääntyä puoleemme.

Ammattilaisemme korjaavat ja asentavat tuulilasit yli kymmenen vuoden kokemuksella. Toimitilamme sijaitsevat Espoossa, mutta palvelualueemme kattaa myös Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan sekä tarpeen vaatiessa muunkin Suomen.

Yhteydenotto

Tuulilasien kokenut korjaaja ja asentaja

Meillä Tuulilasiveljet Oy:llä on pitkä kokemus tuulilasien korjauksista ja asennuksista. Hoidamme nopeasti kaikenkokoisten ja kaikenlaisten tuulilasien korjaukset ja asennukset laadukkaana käsityönä ilman pitkiä jonotus- tai odotusaikoja. 


Prosessi on tällöin sinulle mahdollisimman vaivaton, ja saat ajoneuvosi taas käyttöön käden käänteessä. Lopputuloksena on ajomukavuutta parantava laadukas ja pitkäikäinen tuulilasi. Asennamme ja korjaamme kaikki tuulilasit edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan aina työn laadusta tinkimättä.

Nopea ja vaivaton palvelu

Kun tuot autosi lasinvaihtoon aamulla, on korjaus valmis ja auto noudettavissa jo samana arkipäivänä. Tarvittaessa tuulilasien korjaus- ja asennusaikataulu voidaan sopia asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

Tarpeen vaatiessa meiltä on myös mahdollista saada käyttöön sijaisauto huollon ajaksi. Tuulilasien korjausten ja asennusten lisäksi kartoitamme myös pienemmät lasivauriot sekä teemme tuulilasin etukameran kalibroinnit.

Pyydä tarjous

Monipuolinen ja laadukas lasivalikoima sinun saatavillasi

Kattavan autolasivalikoimamme ansiosta voit valita ajoneuvoosi lähes minkämerkkisen ja minkälaisen tuulilasin tahansa. Edustamme ja käytämme vain ensiluokkaisia Pilkington-autolaseja. Autolasivaihdossa korinkäsittelyaineina ja tuulilasiliimana käytämme maailmanlaajuisesti tunnettuja SIKA-tuotteita. Laadukkaiden tuotteiden käyttäminen lisää lasin käyttömukavuutta sekä käyttöikää. 


Kaikkiin tekemiimme autolasivaihtoihin ja hartsikorjauksiin myönnämme kahden vuoden takuun. Lisäksi toimitamme autolasin yhteydessä aina vanhat tuulilasit kierrätykseen.


Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai WhatsAppilla tai piipahtaa vaikka paikan päälle käymään.