Tuulilasin korjaus ja asennus ammattitaidolla Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella

Onko autosi tuulilasissa kiveniskun aiheuttama iskemävaurio vai häikäiseekö aurinko häiritsevästi naarmuuntuneesta tuulilasista ajon aikana?

Tuulilasiveljet tekee tuulilasin korjausta ja asennusta osaavin ottein Espoossa. Autamme mielellämme olit sitten kotoisin pääkaupunkiseudulta (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi) tai mistäpäin Suomea tahansa.

Miksi tulla Tuulilasiveljille?

Siksi, koska me olemme nopeita, tehokkaita ja ammattitaitoisia!

Tuulilasiveljet hoitaa nopeasti kaikenkokoisten ja kaikenlaisten tuulilasien korjaukset ja asennukset laadukkaana käsityönä ilman pitkiä jonotus- tai odotusaikoja. Asennamme ja korjaamme kaikki tuulilasit edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan aina työn laadusta tinkimättä.

Aamulla lasinvaihtoon tuotu auto on noudettavissa jo samana arkipäivänä. Tuulilasin korjaus- ja vaihtoaikataulut voidaan sopia erikseen asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Meiltä saat myös tarvittaessa sijaisauton lainaksi lasinvaihdon ajaksi.

Meillä saat lisäksi valita autoosi lähes minkälaisen tuulilasin tahansa, koska autolasivalikoimaamme kuuluvat lähes kaikki autolasit. Edustamme ja käytämme vain ensiluokkaisia Pilkington-autolaseja. Autolasivaihdossa korinkäsittelyaineina ja tuulilasiliimana käytämme maailmanlaajuisesti tunnettuja SIKA-tuotteita.

Kaikkiin tekemiimme autolasivaihtoihin ja hartsikorjauksiin myönnämme 2 vuoden takuun! Lisäksi toimitamme autolasin yhteydessä aina vanhat tuulilasit kierrätykseen.

Ole yhteydessä kun tuulilasin korjaus on ajankohtaista!

WhatsApp viesti

050 442 1777